Image Alt

Over mij

“Ik lever Sprankelend Schrijfwerk: teksten die 100% passen bij jouw toon, stijl en bedrijf.

Teksttovenaar-sprankelend-schrijfwerk-tekstschrijver-Maastricht-bregjeboer.n
Over mij

Mijn missie

Mijn missie is om het leven van een ander makkelijker, fijner en relaxter te maken. Ik werk daarom met ondernemers die stralen door wat ze doen.
Ik lever Sprankelend Schrijfwerk: teksten die 100% passen bij jouw toon, stijl en bedrijf.
Ik schrijf, corrigeer en adviseer. Ik kan naast je staan als sidekick, je alles uit handen nemen of iets daartussenin.
Het resultaat is altijd hetzelfde: sprankelende teksten waar niemand omheen kan!

Het is belangrijk dat we een klik hebben, dat we met elkaar kunnen lezen en schrijven, yup, pun intended!

Dit kan ik voor je doen!

Of het nou gaat om een website, brochure, menukaart of uitnodiging: ik tover er een sprankelende tekst voor uit mijn pen. Dat is nog niet alles! Ik help je om zelf sprankelende socialmedia-teksten te schrijven. Samen gaan we aan de slag met een overzichtelijke contentplanning en leer ik je hoe je inspiratie opdoet en in de goede flow komt.

Wil je leren hoe je blogt? Dan kan ik je daar alles over leren in een 1-op-1-workshop of ik neem het bloggen uit handen en schrijf de blogs voor je, wat jij wilt!

Mijn doel is om met en/of voor jou kick-ass content te maken, waarmee je jouw droomklanten aantrekt. Want daar gaat het uiteindelijk om, nietwaar?

Leer mij beter kennen: hoe het allemaal begon…

Ken je dat cliché dat veel tekstschrijvers als kind al graag in de pen kropen? That’s me! Op de basisschool verzon en schreef ik heel graag de mooiste verhalen. Op de middelbare school blogde ik fanatiek over smeuïge romances en tienerdrama’s. Tijdens mijn stage in Parijs stuurde ik vrienden en familie hele verhalen over het Franse leven. Het leven kwam ertussendoor en voor ik er erg in had was het 2015. Op een koude januariochtend werd mijn persoonlijke lifestyleblog Breg Blogt geboren. Binnen no time zat ik wekelijks uren te schrijven!

In de tussentijd werkte ik als leidinggevende en later als HR medewerker, in de volledige overtuiging dat daar mijn carrière lag. Boy, was I wrong!

DIT IS HET!

Ik rolde van de HR in een communicatiefunctie en wist: DIT IS HET! Ik sprankelde, straalde en stuiterde tijdens het schrijven van de mooiste interviews en verhalen voor mijn werkgever. Het universum gaf me een duwtje in de goede richting en in 2018 stapte ik naar buiten bij de Kamer van Koophandel met twee bedrijven in mijn zak: Breg Blogt en Bregje Boer Teksttovenaar! Inmiddels heet ik overigens Bregje Pieters-Boer, maar omdat Bregje Boer zo lekker allitereert heb ik het daar maar bij gelaten voor mijn business. 😉

Brabantse Bourgondiër in Maastricht

Ik woon als geboren en getogen Brabantse al sinds 1999 in het prachtige Maastricht, waar ik nooit meer weg wil. Ik hou van de historie, de bourgondische levensstijl en het gevoel dat je op vakantie bent, helemaal zodra je over de stadsgrenzen in de heuvels belandt.

Leuk om te weten: ik ben een ontzettend fanatieke lezer! In 2019 las ik meer dan zestig boeken! Lezen is voor mij echt pure ontspanning en het geeft me weer nieuwe inspiratie voor blogs en teksten die ik schrijf.

Ben jij klaar voor sprankelende teksten die jou en je klanten laten stralen? Ik spreek je graag! Bel me of stuur me een mailtje!

 

Over mij handtekening

over Bregje Boer is ook te vinden op www.tekstschrijver-info.nl.mij

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Klik op mijn foto om een berichtje via Whatsapp te sturen.

× Kan ik je helpen?